Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 6. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

V MESTINJU OBRAVNAVALI PROMETNO NESREČO S TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 5. 6. 2023 so policisti v naselju Mestinje obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnosti razdalji voznika osebnega vozila. Slednji je zaradi navedenega s prednjim delom svojega vozila trčil v zadnji del tovornega vozila. V nesreči so se tri osebe lažje telesno poškodovale in so zdravniško pomoč iskale v Splošni bolnišnici Brežice. Zoper voznika je bil uveden postopek o prekršku.

NA VLAKU SE VEČ MLADOSTNIKOV VEDE NEDOSTOJNO

Dne 8. 6. 2023 so bili policisti obveščeni, da bi se naj več mladostnikov na vlaku vedlo nedostojno do potnikov kot tudi do sprevodnice. Še pred prihodom patrulje na vlak so mladostniki iz njega že izstopili ter s kraja odšli. Zoper kršitelje bodo uvedli postopke o prekrških.

NEDOSTOJNO SE JE VEDEL DO SOSEDE

9. 6. 2023 so policisti morali posredovati na Škofiji, kjer se je sosed nedostojno vedel do svoje sosede, saj je nad njo vpil in jo žalil. Zoper kršitelja je bil uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM TER ISKANJE VOZILA RENAULT CLIO, SREBRNE BARVE

Dne 10. 6. 2023 so na relaciji Sv. Štefan – Šmarje, obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Povzročitelj nesreče je neznani voznik osebnega vozila znemke Renault Clio, srebrne  ali bele barve. Vse občane pozivajo, da če imajo kakršnokoli informacijo v zvezi s pobeglim voznikom, da to sporočijo na telefonsko številko PP Šmarje pri Jelšah (03/818-66-00) ali na anonimni telefon Policije – 080/12-00.

V DEKMANCI PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Včeraj, 11. 6. 2023, so policisti v kraju Dekmanca obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila. Voznik vozila je po nesreči kraj zapustil in odšel neznano kam. Zoper povzročitelja bo uvedenih več postopkov o storjenih prekrških.