Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

KK Kozjansko in Obsotelje pripravil otroško karate tekmovanje, Šmarčan do dveh pokalov v BiH


Včeraj so pri Karate klubu Kozjansko in Obsotelje organizirali otroško karate tekmovanje Karatejčeki 2023, ki se ga je udeležilo 21 tekmovalcev iz Rogaške Slatine. Svoje znanje pa je, tokrat v Bosni in Hercegovini, znova pokazal tudi Šmarčan Tadej Mavsar.

Na tekmovanju KK Kozjansko in Obsotelje so bili nastopajoči razvrščeni v različne starostne kategorije, uspešna klubska sezona pa je bila s tem tudi zaključena. Nova sezona se namreč prične septembra.

Vlogo klubskih sodnikov so opravljali: Ana in Lea Bele, Leon Sodin, Luka Bele in Zdravko Romih, na tekmovanju pa so sodelovali: Zoja Smole, Ota Inkret, Oskar Inkret, Jakob Lah, Taj Počivavšek, Alan Domitrovič, Matic Grajžl, Ajsel Shabani, Vanna Vilk Petanjek, Alex Gerečnik, Izak Čonč, Luka Terbovc, Ela Droždan Volf, Luka Junež, Tilen Ilić, Anže Križnik, Arlin Shabani, Mia Črep in Lili Križnik, Arbana Morina, Amar Morina.

Tajda in Tadej Mavsar; foto: Toni Mavsar/Facebook

Ob tem pa sta se v minulih dneh Šmarčana Tajda in Tadej Mavsar, člana Karate kluba Seki, udeležila tekmovanja v osrčju Bosne in Hercegovine 25. Bugojno open. Tam je nastopilo kar 586 tekmovalcev iz štirih držav. Tadej je v kategorijah kate – dečki 10 let in kate – dečki 11 let opravil šest nastopov in v vseh dobil vse zastavice. Tako je prejel 2 pokala in 2 zlati medalji. Tajda pa je v kategoriji kate – kadetinje v osmini finala izpadla proti reprezentantki Črne gore.