Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kadeti Rogaške ostajajo v Medobčinski ligi


Nogometaši Rogaške do 17 let so po osvojitvi naslova prvakov Medobčinske kadetske lige Celje za preboj v drugo ligo morali odigrati še kvalifikacijski tekmi z Beltinci. Črno-belim se ni izšlo po načrtih, zato bodo tudi naslednjo sezono nastopali v ligi na regijskem nivoju. 

Na prvi tekmi, ki je bila odigrana v nedeljo, so Slatinčani gostili Beltinčane. Gostje so povedli z 0:2, sledil pa je povratek črno-belih, ki so izid poravnali na 2:2. V polno je zadel Miha Kačičnik, drugi zadetek pa je bil plod avtogola gostujočega kapetana.

Varovanci trenerja Urha Kobilška so se nato včeraj odpravili na gostovanje v Prekmurje, kjer so se z nasprotnikom na razmočenem igrišču razšli z remijem brez zadetkov. Beltinčani so se tako na račun večjega števila zadetkov v gosteh veselili preboja v drugo kadetsko ligo, Rogaška pa bo še naprej nastopala v Medobčinski kadetski ligi.

V sezoni, ki se je nedavno zaključila so sicer na 18 tekmah zbrali kar 16 zmag in 2 remija. Tako so bili neporaženi skozi celotno prvenstvo in tudi ob obeh kvalifikacijskih tekmah, a vendarle ostajajo brez druge lige. Nogometaši Rogaške so dosegli kar 148 zadetkov, ob tem pa jih prejeli le 8.

Tudi na lestvici strelcev so črno-beli prikazali dominacijo, namreč vsi trije najboljši strelci lige so bili člani Rogaške. To pa so Denni Tomašinjak (32 golov), Filip Pongračić (28 golov) in Miha Kačičnik (18 golov).