Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V trgovinah Jager sedaj na voljo robotske kosilnice Segway

Košnja in urejanje okolice je lažja in učinkovitejša, če imate prave pripomočke. V trgovinah Jager vam predstavljajo novo generacijo navigacijsko vodenih robotskih kosilnic Segway Navimow, ki delujejo brez polaganja žic ali kablov.

Robotska kosilnica deluje pametno in zanesljivo

Segway Navimow navigacijsko vodena robotska kosilnica je opremljena s navigacijskim sistemom EFLS (Exact Fusion Locating System), ki omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla. Robot v povezavi z anteno GNSS in satelitom določi svoj natančen položaj na vrtu (do 2 cm natančno). Določitev površin, ki se jim je treba izogibati, in opredelitev delovnih površin na vrtu potekata povsem virtualno, postopek pa še nikoli ni bil preprostejši.

 

Delovanje kosilnice izboljšujejo ultrazvočni ter ostali senzorji.

Ultrazvočni senzor omogoča, da se kosilnica izogne oviram na travnati površini, kot so žoge, igrače ali osebe. Ta senzor je že vgrajen v seriji H3000E, za ostale manjše izvedbe pa je na voljo kot nadgradnja.

Robotska kosilnica izjemno učinkovito pokosi trato, sistem FSCS (Frequent Soft Cut System oz. sistem enakomerne košnje trave) pa zagotavlja, da je trata pokošena od zgoraj navzdol in da kosilnica želeno višino trave doseže postopoma.

Ko dežuje ali zmrzuje, robotska kosilnica zaradi inteligentne zaščite pred dežjem in zmrzaljo samodejno prepozna, ali je travo mogoče kositi ali ne.

Izjemno sodoben zmogljiv brezkrtačni motor v kombinaciji s prosto nihajočim sistemom treh rezil zagotavlja izjemno tiho in varno košnjo. Na voljo je tudi široka izbira dodatne opreme, kot so ultrazvočni senzor, VisionFence (kamera za zaznavanje ovir), hiška za robota, začasna ograja, dodatna rezila, komplet za podaljšanje antene in podaljševalni kabel za anteno.

 

Nudijo vam tudi predstavitve po predhodnem dogovoru, predstavitev v trgovinah Jager ali na: [email protected]
Robotska kosilnica Segway Navimow

 

Na kratko

Segway Navimow je nova generacija robotskih kosilnic, ki omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla, inovativno tehnologijo ter zanesljivo delovanje. Z najnovejšo tehnologijo EFLS, ultrazvočnim senzorjem in pametnim navigacijskim algoritmom bo Segway Navimow poskrbel za enakomerno in učinkovito košnjo vašega vrta, ne da bi pri tem motil vašo tiho oazo.

 

Omogočajo tudi nakup na obroke

V trgovinah Jager, vam nudijo tudi kar 24 mesecev garancije na robotske kosilnice Segway Navimow obenem pa vam omogočajo nakup na obroke preko partnerja kredit 1stavno. Kliknite tukaj in preverite ponudbo.

 

 

Trgovine Jager