Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V centru Šentjurja trčilo več vozil, zaključek s smrtjo (dopolnjeno)


V križišču v centru Šentjurja so danes proti večeru trčila tri vozila, v prometni nesreči pa se je poškodovala ena oseba.

Petnajst minut do šestih zvečer so v križišču Ljubljanske ceste in Ceste Kozjanskega odreda v Šentjurju trčila tri osebna vozila. Na kraj trka so med drugimi odhiteli gasilci Poklicne gasilske enote Celje, ki so po prihodu zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe in nevtralizirali razlite motorne tekočine.

Dodano naknadno

Po informacijah Policijske uprave Celje je včeraj nekaj pred 18. uro 77-letni voznik osebnega vozila v semaforiziranem križišču na Ljubljanski cesti v Šentjurju trčil v osebno vozilo voznice, ki je ustavila vozilo zaradi rdeče luči na semaforju. Vozilo voznice je odbilo v vozilo voznika, ki je ustavil pred njo, to vozilo pa še v osebno vozilo tretjega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. 77-letnega voznika osebnega vozila so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer je umrl. Okoliščine dogodka še preverjajo.