Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 8. 5. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE

V torek prejšnji teden so bili obveščeni o prometni nesreči na območju občine Šmarje pri Jelšah. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal izven vozišča. Zaradi povzročitve prometne nesreče mu je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri je bil udeležen kolesar. Ugotovljeno je bilo, da je kolesar zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo s kolesom padel po vozišču in se pri tem lažje telesno poškodoval. Zoper kolesarja je bil uveden postopek o prekršku.

NASILJE V DRUŽINI

Dne 5. maja so bili obveščeni o sumu nasilja v družini na območju občine Kozje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja je bil osumljencu izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvam kaznivega dejanja. Po zaključku preiskave bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v treh primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokrivajo.