Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 9. 5. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 1. maja

Policisti so intervenirali na zasebnem pikniku, kjer sta se sprli znanki. Zaradi nasilnega vedenja so eni izmed njih izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 4. maja

Policisti so bili obveščeni o nasilnem vedenju v družini. Zet je namreč grozil tašči ter nato še svoji partnerki. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Rogatec, 5. maja

Policiste je poklical občan, ki mu je z dvorišča pobegnilo vozilo. Policisti so ugotovili, da občan vozila ni primerno zavaroval.

Rogaška Slatina, 5. maja

Na Policijsko posajo Rogaška Slatina je prišla občanka, ki je prijavila spletno prevaro, v kateri je bila oškodovana za 1500 evrov Ugotovljeno je bilo, da jo je kontaktirala neznana oseba iz tujine, ki se je skrivala za lažnim profilom ter nato zlorabila njeno zaupanje tako, da je ta na račun v tujini nakazala denar z namenom, da omenjeni osebi pomaga iz težav. Policisti opozarjajo na tovrstne spletne prevare in svetujejmo občanom naj ne nakazujejo denarja na neznane račune.

Rogaška Slatina, 5. maja

Policisti so iz prometa izločili voznika, ki je pregloboko pogledal v kozarec. Rezultat preizkusa alkoholiziranosti je pokazal kar 0,93 mg alkohola v izdihanem zraku. O sankciji bo odločilo sodišče, voznik pa si lahko obeta tudi prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Rogaška Slatina, 8. maja

Občan je prijavil, da mu je nekdo iz odklenjenega vozila odtujil denar. Policisti so ugotovili, da je imel vozilo parkirano pred hišo. Občanom svetujemo, da poskrbijo za svoje premoženje in vozila zaklepajo tudi na domačem dvorišču.

Rogatec, 8. maja

Policisti so intervenirali zaradi nasilja v družini. Zaradi nesprejemljivega vedenja nad partnerko in mladoletnima otrokoma je bil osumljenemu izrečen ukrep prepovedi približevanja.