Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 30. 5. 2023


Preverite nekatere dogodke, ki so se v zadnjem tednu zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina.

Rogatec, 22. 5. 2023

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, in sicer zaradi prehitre vožnje voznik ni zmogel obvladati vozila in je zapeljal s ceste ter poškodoval vozilo.

Rogaška Slatina, 24. 5. 2023

Policisti so ustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so vozilo, ki je bilo hkrati tudi neregistrirano, zasegli. O sankciji bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 25.5.2023

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica zaradi vožnje preblizu desnemu robu zapeljala z vozišča. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 25. 5. 2023

Na Policijsko postajo Rogaška Slatina se je zglasila občanka in prijavila spletno goljufijo. Pri prodaji preko spleta jo je namreč kontaktiral kupec, ki ji je poslal povezavo do spletne strani Pošte, kamor je vnesla podatke svoje plačilne kartice ter s tem omogočila neznancu, da jo je oškodoval za 500 eur.

Rogatec, 28. 5. 2023

Na družinskem praznovanju sta se sprla brata ter se nato še stepla. Vročekrvneža so mirili sorodniki, streznila pa ju je šele intervencija policistov. Obema je bil izdan plačilni nalog.