Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek redni del zaključil z zmago


Košarkarji Podčetrtka so v zadnjem krogu rednega dela državnega prvenstva gostili zadnjeuvrščene Laščane. Podčetrtek je prišel do zanesljive zmage, s tem pa na lestvici prehitel Šentjurčane.

Terme Olimia Podčetrtek : Zlatorog Laško 98:67 (19:14, 26:18, 25:17, 28:18)

Strelci Podčetrtka: Stoimenov 17, Atanacković 14, Muratović 13, Kosič 12, Tadić 11, Škorjanc 10, Struger 9, Pamič in Bizjak 4, Strnad in Čebular 2

Podčetrtek je proti ekipi iz Laškega dobil prav vse četrtine, že ob polčasu pa je njihova prednost znašala 13 točk (45:32). Vodstvo termalcev je v drugem delu tekme le še naraščalo. Najvišjo prednost so košarkarji Podčetrtka dosegli dve minuti pred koncem, ko so povedli že za kar 31 točk (95:64), prav s takšno prednostjo pa so na koncu tudi slavili. Najbolj strelsko razpoložen je bil Aleksandar Ivanov Stoimenov.

Podčetrtčani so s svojo dvanajsto zmago prehiteli ekipo Šentjurja in tako redni del zaključili na šestem mestu. V četrtfinalu se bodo udarili s Krko, prva tekma pa sledi že v četrtek. Šentjur bo napredovanje iskal proti Olimpiji, Rogaška pa proti Heliosu.