Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na avtocesti v trojnem trku tudi tovornjak (dopolnjeno)


V času včrajšnje popoldanske prometne konice je na avtocesti proti Mariboru v bližini izvoza Dramlje prišlo do daljših zastojev, vzrok pa je bila prometna nesreča.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje sta ob 15.45 na avtocesti pri izvozu Dramlje v občini Šentjur trčili dve osebni vozili in eno tovorno vozilo. Pri tem sta se poškodovali dve osebi.

Gasilci Poklicne gasilske enote Celje so zavarovali kraj, nudili prvo pomoč poškodovanim, sanirali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorje in nudili pomoč delavcem DARS-a pri odstranjevanju razbitin. Reševalci Nujne medicinske pomoči Celje so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v celjsko bolnišnico. Obveščene so bile pristojne službe.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki se je v promet na avtocesto vključila v Dramljah. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je njeno vozilo pri vključevanju na avtocesto zavrtelo in jo odneslo na prehitevalni pas, kjer je vanjo trčil voznik drugega osebnega vozila. Ta je poskušal trčenje preprečiti z umikanjem in je trčil še v voznika tovornega vozila s priklopnikom. V trčenju sta se lažje poškodovali povzročiteljica in sopotnica iz drugega osebnega vozila.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje