Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti tudi v Postojni do številnih uspehov


V nedeljo se je v Postojni odvil mednarodni karate turnir Postojna open 2023, ki se ga je udeležilo več kot 370 tekmovalcev iz 63 klubov in 8 držav. Sodelovali so tudi mladi karateisti iz naše regije.

Člani Karate kluba Rogaška Slatina so osvojili tri medalje. Zarja Petan je v kategoriji kate najmlajše zasedla 2. mesto, Taj Krumpak (kate najmlajši) in Lovro Petan (kate malčki) pa 3. mesto.

Izredno uspešna je bila tudi zasedba Karate kluba Bushido. Mia Mastnak je osvojila 1. mesto v kategoriji borbe deklice, Tilen Štern in Aleks Tramšek pa 2. mesto v kategoriji borbe mlajši kadeti. 3. mesto so zasedli Vinko Juraja (kate mlajši kadeti), Alja Tramšek (borbe mlajše kadetinje), Mia Mastnak (borbe mlajše kadetinje) in Jakob Žumer (borbe mladinci).

Foto: Karate klub Rogaška Slatina/Facebook

V ekipi Karate kluba Seki sta tekmovala tudi Tajda in Tadej Mavsar iz Šmarja pri Jelšah. Tadej je v kategoriji kate malčki osvojil 1. mesto, v kategoriji kate dečki pa 3. mesto. Ob tem je prvič izvedel tudi kompleksno mojstrsko kato in osvojil unikaten pokal za prvo mesto v obliki pesti. Tajda je med ostro konkurenco zasedla 8. mesto.

Foto: Toni Mavsar