Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zlati priznanji turističnemu projektu ekipe OŠ Podčetrtek


Obiskovalce so povabili na kolo in jih popeljali po Rudnici

Osnovna šola Podčetrtek je z ekipo učencev turističnega krožka tudi v letošnjem letu sodelovala pri projektu Turistične zveze Slovenije z naslovom Turizmu pomaga lastna glava. Tokratna tema projekta, Športna doživetja bogatijo mladinski turizem, jih je usmerjala v kreiranje športnega dogodka za mladino, ki so ga poimenovali Rudnica bike & trail.

Pripravili so tudi lične spominke

Ekipa devetošolcev Gaje Zupan in Filipa Guzeja ter osmošolk Julije Strašek, Lili Zupan in Teje Amon je pod mentorstvom učiteljic Simone Gobec Drofenik in Mihaele Juričan Šelekar ter sodelovanja devetošolcev Mauritsa Schmita in Žige Vračuna napisala seminarsko nalogo ter zasnovala turistično predstavitev, ki je poustvarila delček narave z naše okolice in virtualni spust z gorskim kolesom po rudniških strminah.

Celotna podčetrtška ekipa v Domžalah

V sredo, 12. aprila, se je ekipa učencev z mentoricama in spremljevalcema Borutom Pihlarjem ter Mitjo Pustiškom v Mercator Centru v Domžalah odlično odrezala tudi na sami turistični tržnici, tako da so poleg zlatega priznanja na 37. festivalu TPLG osvojili tudi zlato priznanje za najboljšo tržnico.

Pri vsem skupaj so sodelovali še drugi učenci, ki so pomagali pri pripravah in zagotavljanju vse potrebne opreme, zunanji sodelavci, lokalni turistični ponudniki, šolska hišnika in zaposleni na OŠP.

slike: Borut Pihlar