Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključena osma sezona lige v badmintonu


Zaključila se je osma sezona Lige badmintona ABH Šport Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. V njej je nastopilo rekordnih enajst ekip, pet v prvi ligi in šest v drugi.

Prvi dve ekipi druge lige; vir foto: Športna zveza Kozje

Po odigranem dvokrožnem ligaškem tekmovanju je naslov prvaka obranila ekipa BK Pišece Preprosto najboljši. Drugo mesto je osvojila ekipa ŠD Kozje IST Avtodeli, tretja pa je bila ekipa TK Kozje mladi. V 2. ligi je naslov prvaka osvojila ekipa TK Kozje Dream team, druga je bila ekipa OŠ Kozje Y in tretja ekipa ŠD Podsreda mladi.

V petek se je liga zaključila s tradicionalnim turnirjem posameznikov. Tudi tu so pripravili dva turnirja, ločeno za igralce prve in druge lige. Med igralci prve lige je zmagal Blaž Hartl iz ekipe ŠD Kozje IST Avtodeli, drugo in tretje mesto pa sta osvojila dva člana ekipe SK Igraj Sevnica, Damir Škerl in Tomaž Trefalt. Med igralci druge lige je zmagal Lan Mesec, ki je tekmoval v ekipi OŠ Kozje Y, drugi je bil Adrian Mustar iz ekipe SK Igraj Sevnica 3 in tretji Florijan Kiderič iz ekipe OŠ Kozje Y.

Najvišje uvrščeni turnirja druge lige; vir foto: Športna zveza Kozje
Najvišje uvrščeni turnirja prve lige; vir foto: Športna zveza Kozje