Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zadnja tekma sezone odločila zmagovalce veteranske lige v košarki


S tekmami četrtega turnirja se je zaključila petnajsta sezona Veteranske lige v košarki Kemoplast Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje.

Tri sodelujoče ekipe so se še enkrat pomerile vsaka z vsako. V prvi tekmi se je ekipa Ceštromar dobro upirala vodilni ekipi iz Lesičnega, ki pa je imela tekmo vendarle ves čas pod nadzorom. Podobno je bilo tudi v drugi tekmi, kjer je zmagala favorizirana ekipa ŠD Kozje. Zadnja tekma sezone je odločala o naslovu prvaka. Če bi zmagala ekipa iz Kozjega, bi se po številu točk izenačila z ekipo iz Lesičnega, prvaki pa bi zaradi boljše razlike v koših postali Kozjani. Vendar pa je ekipa iz Lesičnega tekmo odlično začela in kmalu ušla na dvomestno razliko, ki jo je zanesljivo ubranila do konca.

Končna lestvica Veteranske lige v košarki
Kemoplast Kozjansko

Tako je ekipa Dren Lesično drugič postala prvak veteranske košarkarske lige. V svojih vrstah je imela tudi najboljšega strelca lige, to je drugič postal Boštjan Trupaj. Po zaključku tekem so se vsi sodelujoči odpravili na pogostitev. V sproščenem vzdušju so podelili pokale najboljšim in že kovali načrte za naslednjo sezono.

Rezultati tekem:

CEŠTROMAR : DREN LESIČNO         42:46 (12:12)

(Rampre 14, Pungaršek 8 / Trupaj 20, Ivačič 11)

ŠD KOZJE : CEŠTROMAR                  43:35 (22:18)

(Stiplošek 14, Ceraj 12 / Pevec 13, Gračnar 7)

DREN LESIČNO : ŠD KOZJE              59:43 (38:17)

(Lipnik 17, Trupaj 12 / Stiplošek 14, Ceraj 12, Peršl 12)

2. mesto – ekipa ŠD Kozje (vir foto: ŠZ Kozje)
3. mesto – ekipa Ceštromar team (vir foto: ŠZ Kozje)