Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška se v četrtfinalu poslavlja od pokalnega tekmovanja


Nogometašem Rogaške je žreb za četrtfinalni dvoboj pokalnega tekmovanja namenil Bistrico, ki prav tako kot črno-beli tekmuje v 2. SNL. Slaba dnevna forma Slatinčanov je omogočila gostom, da so se z zmago prebili v polfinale, Rogaška pa se je od tekmovanja morala posloviti.

Rogaška : Kety Emmi&Impol Bistrica 0:2 (0:2)
Martinčič (33'), Kapun (36')

Začetna postava Rogaške: Baždarić, Matošević, Pirtovšek, Lampreht, Mihalić, Majcenić, Pavlović, Thalisson, Kantužer, Gradišar, Hajrić

Slatinčani so pred nekaj dnevi v ligaškem tekmovanju na domačih tleh brez težav s kar 4:0 odpravili ekipo iz Slovenske Bistrice. Črno-beli so bili bolj uspešni tudi na jesenski tekmi prvenstva, poleg tega pa Rogaška zaseda vodilen položaj, Bistričani pa se nahajajo v boju za obstanek.

Kljub podrejenemu položaju pred tekmo so gostje bolje odprli dvoboj. Najprej je Jaša Martinčič zadel vratnico domačega gola, nato pa je v 33. minuti njegov strel vendarle pristal za hrbtom vratarja Rogaške. Črno-belim je po prejetem zadetku nekoliko upadla koncentracija, kar so gostje le 3 minute kasneje izkoristili in dosegli nov zadetek. Tokrat je v polno zadel Enej Kapun.

Slatinčani so bili v prvem delu tekme povsem anemični, svoj nivo igre pa so nekoliko dvignili šele po dveh prejetih zadetkih. V drugem delu so sicer imeli terensko premoč, toda ta je bila bolj jalova, kakšne res izrazite priložnosti pa si niso uspeli priigrati.

S tem se nogometaši Rogaške poslavljajo iz pokalnega tekmovanja, misli pa bodo tako lahko povsem osredotočili na ligaško tekmovanje, kjer branijo prvo mesto. V ponedeljek se odpravljajo na gostovanje v Beltince.

Celotna tekma je na voljo na spodnji povezavi: