Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 10. 4. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU PP ŠMARJE PRI JELŠAH

Dne 6. 4. so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika tovornega vozila in voznika osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

7. 4. so policisti na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levem smernem vozišču zapeljal v obcestni jarek. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

POŽAR

Dne 4. 4. so bili policisti obveščeni o požaru v kurilnici istanovanjske hiše v kraju Mestinje. Ugotovljeno je bilo, da je zagorelo ob peči na trda goriva. Tuja krivda je bila izključena, požar so pogasili gasilci, v dogodku pa je nastala manjša škoda. O dogodku so obvestili pristojno državno tožilstvo.

NASILJE V DRUŽINI

Dne 6. 4. so bili policisti s strani občana iz občine Podčetrtek obveščeni, da član njegove družine nad njim izvaja nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovancu, prav tako ga ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Zoper osumljenega bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

POŠKODVANJE PARKIRANEGA VOZILA

Dne 8. 4. so bili policisti obveščeni o poškodovanju parkiranega osebnega avtomobila na območju občine Podčetrtek. V zvezi storitve kaznivega dejanja in storilca še zbirajo obvestila.