Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 11. 4. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 4. april
Policisti so bili obveščeni o nasilnem vedenju v družini. Ugotovljeno je bilo, da se je partner nasilno vedel do otrok svoje partnerke. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Kostrivnica, 6. april
Policisti so obravnavali kršitelja, ki je kuril komunalne odpadke in pri tem povzročal močan dim in smrad v naravnem okolju. Zaradi kršitve občinskega odloka bo zoper njega podan predlog za uvedbo postopka o prekršku občinskemu inšpektoratu.

Sveti Florijan, 7. april
Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo telesno poškodovala kolesarka. Ugotovljeno je bilo, da je le ta vozila e-kolo po hribu navzdol in ga zaradi prevelike hitrosti ni zmogla več obvladovati ter je zato padla po cestišču. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 7. april
Policisti so začasno odvzeli vozniško dovoljenje voznici osebnega avtomobila, ki je pregloboko pogledala v kozarec. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da ima voznica 0,79 mg alkohola v litru izdihanega zraka. O kazni in prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 8. april
Policisti so bili obveščeni o tatvini orodja v eni izmed poslovnih stavb v Rogaški Slatini. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznanec odtujil varilni stroj, vrtalni stroj in kolut za elektriko iz delavnice. Materialna škoda znaša cca. 400 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Donačka Gora, 9. april
Policisti so bili obveščeni o požaru starejše hiše na Donački Gori, ki so ga pogasili gasilci okoliških društev. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Rogaška Slatina, 10. april
Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v parku v Rogaški. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec brez razloga pričel zmerjati sprehajalca, nato pa s kraja zbežal. Policisti so kršitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog.