Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Osnovna šola Lesično gostila državno tekmovanje iz znanja Vesele šole


Prejšnjo sredo je na Osnovni šoli Lesično potekalo državno tekmovanje iz znanja Vesele šole, ki je potekalo še na dvaindvajsetih drugih lokacijah. Udeležilo se ga je skoraj 80 tekmovalcev.

Vir foto: FB/Osnovna Šola Lesično

Pred pričetkom tekmovanja je bil za tekmovalce in mentorje pripravljen kratek kulturni program. Zbrane je nagovorila tudi ravnateljica Mateja Koprivc Polutnik, mentorica Vesele šole Nives Kostevc Arzenšek pa je podala informacije o poteku tekmovanja. Tekmovanja se je udeležilo 77 tekmovalcev, ki so prihajali iz OŠ Primoža Trubarja Laško, OŠ Dobje, OŠ Blaža Kocena Ponikva, OŠ Šmarje pri Jelšah in POŠ Šentvid, OŠ Franja Malgaja Šentjur, OŠ Hruševec Šentjur, OŠ Marjana Nemca Radeče, OŠ Slivnica pri Celju, VIZ I. in II. OŠ Rogaška Slatina ter OŠ Dramlje. Tekmovanja se je prav tako udeležilo deset tekmovalcev domače šole.

Udeleženci so s pisanjem začeli ob 14. uri, v času tekmovanja pa so odgovarjali na vprašanja iz različnih tem in člankov, ki so jih z mentorji in učitelji spoznavali skozi šolsko leto. Po koncu tekmovanja so se vsi prisotni še okrepčali z malico.

Kulturni program pred začetkom tekmovanja; vir foto: FB/Osnovna Šola Lesično