Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aprila se bo v Celju odvil koncert Dražena Zečića in Ivane Kovač

Aprila v celjsko dvorano Golovec prihaja veliki koncert Dalmacija v srcu. Za vas bosta nastopila dva vrhunska glasbenika – Dražen Zečić & Ivana Kovač. Prepustite se ritmom, ki vas bodo popeljali v Dalmacijo!

V petek, 21. aprila, v dvorano Golovec Celje prihaja veliki koncert dveh vrhunskih hrvaških glasbenikov, ki bosta s svojo glasbo pričarala Dalmacijo v srcu! Z dalmatinskimi ritmi in svojimi največjimi hiti prihajata energični Dražen Zečić in zapeljiva Ivana Kovač!

Z edinstveno energijo in svojimi največjimi hiti, kot so »Nitko nema dva života«, »Kad preko mora«, »Sve je zbog nje«, »Sokole« bo večni kralj zabave Dražen Zečić dvorano napolnil z energijo in poskrbel za nepozabno vzdušje.
Družbo na odru mu bo delala izjemna Ivana Kovač, ki bo z romantiko v glasu in uspešnicami, kot so »Crno vino, crne oči«, »Srećo i tugo«, »Za mene« poskrbela, da nas bo v mislih in srcu odneslo v Dalmacijo.


Vstopnice za glasbeni spektakel z dalmatinskim melosom si lahko zagotovite na prodajnih mestih Petrol in Eventim. Na voljo sedišča (prosta izbira sedežev). Število vstopnic je omejeno!

Koncert se prične ob 20. uri, vhod se odpre ob 18.30 uri – v izogib gneče naprošamo, da na prizorišče pridete pred pričetkom koncerta. Prostori za obiskovalce so na voljo na standardnih parkiriščih okoli prizorišča. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa. Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo brezplačen vstop, spremljevalec mora kupiti vstopnico. Starostna omejitev za vstop na prizorišče je 16+. Vstop je možen samo s predložitvijo veljavnega uradnega identifikacijskega dokumenta v fizični obliki. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe ob spremstvu staršev oz. skrbnikov, ki z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost.

Čas je, da vas ogrejejo dalmatinski ritmi! Se vidimo v Celju!

Organizator: Event24