Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znana sta naj delavka ter naj lastnik podjetja destinacije Podčetrtek


V Termah Olimia se je v organizaciji Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje GIZ odvilo srečanje turističnih ponudnikov destinacije. Na dogodku sta bili med drugim podeljeni dve priznanji, prav tako pa so podpisali listino o trajnostni zavezi destinacije.

Na prireditvi so podelili dve priznanji. Priznanje za Naj delavko leta 2022 je dobila Urška Jakopina Plevnik iz gostišča Jelenov Greben, podeljeno pa je bilo še priznanje za Naj lastnika turističnega podjetja 2022, ki ga je prejel Urban Rudi Videtič in Čokoladnica Olimje. Prvo priznanje se podeli osebi, ki med drugim izstopa po svoji učinkovitosti, odnosu med sodelavci ter odnosi z gosti. Priznanje za naj lastnika pa se med drugim podeli za uspehe in dosežke, s katerimi se povečuje ugled in uspešnost turistične destinacije.

Prav tako so na dogodku pregledali uspešnost promocije ter dosežke v lanskem letu, ko so turisti v treh občinah prenočili skupaj kar 422.320-krat. To je za dobrih 26.000 nočitev več kot v letu 2021. Na socialnih omrežjih, kjer obratuje stran Visit Podčetrtek, so praktično skoraj povsod izboljšali rezultate glede na prejšnje leto. Prav tako pa so izvedli uspešno oglaševalsko kampanjo, ki je segala čez meje Slovenije.

Z novim letom pa želijo v promocijo turizma v treh občinah vpeljati novosti. Tako si želijo izpostaviti posebnosti lokacije, kot so neokrnjenost, gostoljubje ter odmaknjenost od vrveža. Še naprej bodo sodelovali s ponudniki destinacije, v tem letu pa si želijo izvesti tri kampanje. Eno spomladi, drugo poleti ter zadnjo jeseni.