Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tilen, Leon, Filip in Luka prejemniki priznanj Karate zveze Slovenije


V sredo, 22. februarja, so v laški Themrani podelili priznanja za izjemne dosežke karateistov – naj karateist leta 2022. Tudi letos so bili po skupnih seštevkih za preteklo leto vabljeni kar štirje iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Tilen Prah, Leon Sodin in Filip Lotrič so dobili pokal za pokalne prvake Slovenije 2022 v katah ekipno v kategoriji mlajših kadetov. Ta ekipa je na balkanskem prvenstvu za otroke dosegla 3. mesto v katah, prav tako pa je Leon drugič zapored postal balkanski prvak v športnih borbah.

Luka  je dobil kar tri priznanja, saj nastopa tako v katah in športnih borbah in dosega najvišja mesta v državi v obeh disciplinah. Med letom je zmagal na dveh pokalnih tekma v katah na eni je bil tretji, v športnih borbah pa je bil po enkrat prvi, drugi in tretji. Prejel je naslednje nazive:

  • priznanje za Naj karateista v kategoriji kadetov za leto 2022
  • pokalni prvak v katah v kategoriji kadetov za leto 2022
  • pokalni prvak skupno v katah in športnih borbah v kategoriji kadeti 2022

Gre za izjemno velika priznanja na nacionalnem nivoju, ki jih podeljuje Karate zveza Slovenije. Miha Romih iz KKKO je ob tem svojim varovancem sporočil:

“Čestitke vsem dobitnikom priznanj. To je samo potrditev vašega dela, da delate odlično. Ste vestni, predani, složni in vzor vsem. Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim članom kluba, s katerimi trenirate, preživite velik del svojega prostega časa v telovadnici, skupaj z različnimi starostnimi skupinami. Vsi skupaj osebnostno rastemo. Smo na pravi poti. Najpomembneje pa je, da treniramo karate zaradi izjemno dobrih psihofizičnih učinkov, zdravega telesnega razvoja in ob tem razvijamo socializacijo. Gremo optimistično in samozavestno naprej s treningi karateja na širšem Kozjanskem in Obsotelju. Vsi za enega eden za vse. Naj nam bo v ponos biti član karate kluba Kozjansko in Obsotelje.”

B.R, vir slik: KKKO