Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 6. 3. 2023


Preberite podrobnosti o nekaterih aktualnih dogodkih, ki so se pretekli teden zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah.

NASILJE V DRUŽINI

Dne 27. 2. je na PP Šmarje pri Jelšah občanka občine Šmarje pri Jelšah naznanila, da bivši zunajzakonski partner nad njo izvaja nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki in hčeri, prav tako ju ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Zoper osumljenega sledi kazenska ovadba na ODT Celje.

GOLJUFIJA V TERMAH

Istega dne so bili policisti obveščeni, da so trije neznanci v bazenskem kompleksu na območju občine Podčetrtek koristili savne in opravljali naročila v restavraciji, po odhodu pa niso poravnali dolga. V zvezi kaznivega dejanja še zbirajo informacije.

POVOŽENJE PSA V BELEM

Dne 2. 3. so bili policisti s strani občana obveščeni, da je na glavni cesti v kraju Belo nekdo trčil v psa in si poškodoval osebni avtomobil. V primeru izsleditve lastnika psa sledi zoper njega prekrškovni postopek.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Dne 3. 3. so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčila v parkirano reševalno vozilo. Po trčenju je s kraja odpeljala in ni posredovala podatkov. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA BANČNE KARTICE IN DVIG DENARJA NA BANKOMATU

Istega dne so bili policisti s strani občanke občine Šmarje pri Jelšah obveščeni, da sta ji bili iz osebnega avtomobila odtujeni dve bančni kartici s PIN kodami, v nadaljevanju pa je bil z bančne kartice opravljen dvig. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo informacije.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu smo bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v treh primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.