Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ob koncu sezone namiznega tenisa še turnirja posameznikov in žrebanih dvojic; končana moška prevlada


Vseh 18 sezon, kolikor Športna zveza Kozje organizira Ligo namiznega tenisa Kozjansko, se liga tradicionalno zaključi s turnirjem posameznikov – igralcev lige.

Enako je bilo tudi letos, ko je turnir potekal v nedeljo, 19. marca. Udeležilo se ga je 14 tekmovalcev. Najprej so bili razdeljeni v štiri skupine iz katerih sta se dva najboljša uvrstila v zaključne boje, ostali pa so igrali tolažilni turnir. Po četrfinalu in polfinalu sta se v velikem finalu pomerila Silvo Vižintin, ki je letos v ligi Kozjansko zastopal ekipo Bar Frankinja in Darinka Mali, ki igra za ekipo ŠD Sladka Gora.

Darinka je bila sploh prva ženska igralka namiznega tenisa, ki se je na zaljučnem turnirju prebila tako visoko, v finalu pa je vendarle priznala premoč nasprotniku. V tekmi za tretje mesto sta se pomerila še dva igralca ekipe ŠD Sladka Gora, tretje mesto pa je osvojil Robert Mali, ki je premagal Boštjana Vertlja.

Najboljši v turnirju žrebanih dvojic

V tolažilnem turnirju je do zmage prišel Stanko Žgajner iz ekipe Rogaška Mizarstvo Žgajner. Za konec so pripravili še turnir žrebanih dvojic.

Žreb je v par združil dva domačina, očeta in sina Ervina in Roka Perčiča iz ekipe Tenis klub Kozje Senčniki Border, ki sta premagala vse nasprotnike in zmagala na turnirju žrebanih dvojic.