Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najpopularnejši TV igralci tudi na odru IKC, prihaja komedija Avdicija 1

V nedeljo, 26. marca 2023, ob 19. uri vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na komedijo Jurija Zrneca Avdicija 1. Karte si lahko zagotovite TUKAJ.

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja.

Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!

 

Opozorilo: V predstavi igra pet igralcev in en profesor!

Predstava traja 1 uro 40 minut in nima odmora.

 

PROFESOR: Jurij Zrnec / Dario Varga / Alojz Svete

IGRALCI EKIPA 1: Dejan Krupić (lik Jure), Aleksandar Rajaković (lik Črt in Zvonko), Mario Ćulibrk (lik Evgenij), Jernej Kogovšek (lik Žak)

Besedilo: Jurij Zrnec in igralci

Režija: Jurij Zrnec

Glasbena oprema: Nejc Škofic

Vstopnica v predprodaji 20 €, na dan prireditve 22 €.

Nakup vstopnic v obratovalnem času Knjižnice Šentjur, na portalu mojekarte.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih mojekarte.si (PETROL, OMW, 3DVA), ter eno uro pred predstavo na blagajni Ipavčevega kulturnega centra Šentjur.

 

Organizator: Knjižnica Šentjur – OE IKC