Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec uspešen v Ljutomeru


Futsal ekipa iz Dobovca se je po reprezentančnem premoru vrnila v tekmovalni ritem z gostovanjem v Ljutomeru pri Meteorplastu. Derbi 20. kroga je pripadel črno-belim, ki so prišli do nove zanesljive zmage.

Meteorplast Šic bar : Dobovec 2:6 (1:4)
Ruis (14′), Šnofl (32′); Pasariček (2′, 15′), Matošević (9′), Čeh (9′, 35′), Echavarria (29′)

Že takoj na začetku tekme je Dobovec v vodstvo popeljal Patrik Pasariček, ki je šolsko odigral vlogo pivota, zagradil žogo, nato pa iz obrata premagal domačega čuvaja mreže (0:1). Sredi prvega polčasa so Dobovčani dvakrat v razmaku minute zadeli v polno. Najprej je po akciji iz kota evrogol dosegel Vedran Matošević (0:2), nato pa še Žiga Čeh (0:3).

V 14. minuti so do svojega zadetka prišli tudi domači, ko je v polno zadel Alen Ruis (1:3). Zgolj minuto kasneje je sledil odgovor črno-belih, znova pa je po obratu zadetek dosegel Pasariček, ki je z 19 goli drugi najboljši strelec lige (1:4).

V drugem delu srečanja je hrvaški pivot po napaki domačih prišel do žoge in jo oddal do Echavarrie, Kolumbijec pa je vodstvo povišal na 1:5. Nekaj minut kasneje se je napaka pripetila tudi Dobovčanom, kar je z zadetkom izkoristil Rok Šnofl. 5 minut pred koncem tekme je končni izid s svojim drugim golom postavil Čeh (2:6).

Dobovec v zadnjem krogu rednega dela čaka veliki derbi z Vrhniko, pred katero imajo na vrhu lestvice zgolj točko naskoka. Tekma, ki bo v petek v Rogaški Slatini, bo torej odločala o tem, kdo bo redni del končal kot vodilna ekipa.