Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec redni del končal kot vodilna ekipa


Na zadnji tekmi rednega dela 1. slovenske futsal lige sta se v Rogaški Slatini pomerili vodilni ekipi prvenstva Dobovec in Vrhnika. Dobovčani so z remijem ohranili položaj na vrhu lestvice, obe moštvi pa sta se uvrstili direktno v polfinale.

Dobovec : Siliko Vrhnika 2:2 (2:0)
Čeh (16'), Cesarec (18'); Ciuha (24'), Vesel (40')

Črno-beli so v drugem delu prvega polčasa dosegli dva zadetka, oba s strelom iz 10 metrov. Najprej je v polno zadel Žiga Čeh, nato pa še Niko Cesarec. Do spremembe izvajalca je prišlo, saj je Čeh kmalu po doseženem zadetku prejel še drugi rumeni karton in posledično bil izključen.

V drugem polčasu je sledila ofenziva gostov, ki so po lepem prodoru in uspešnim zaključkom Toda Ciuhe znižali zaostanek. Vrhnika je v zaključku tekme poizkušala tudi z igro brez vratarja, saj so lovili dva zadetka, ki bi jih privedla do prevzema vodstva na lestvici. V zadnji minuti so z evrogolom Maxa Vesela uspeli izenačiti, toda z remijem so bili vseeno lahko bolj zadovoljni Dobovčani, ki so tako ohranili status prvouvrščene ekipe po rednem delu.

Dobovec in Vrhnika sta se torej uvrstila direktno v polfinale, kjer čakata svoja nasprotnika, to pa bosta zmagovalca dveh četrtfinalnih obračunov. Tam se bodo pomerile ekipe, ki so zasedle tretje, četrto, peto in šesto mesto po rednem delu, to pa so Meteorplast Ljutomer, Dobrepolje, Oplast Kobarid in Bronx.