Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Črno-beli presenetili prvoligaša in se uvrstili v četrtfinale (video)


Nogometaši Rogaške so v osmini finala pokalnega tekmovanja gostovali pri prvoligašu iz Sežane. Z minimalno, a hkrati ogromno zmago so odpravili Kraševce in se uvrstili v četrtfinale.

Tabor Sežana : Rogaška 0:1 (0:0)
Marcius (74′)

Začetna postava Rogaške: Ribič; Majcenić, Mihalić, Lampreht, Pirtovšek, Matošević, Majcen, Moreira, Marcius, Gradišar, Hajrić

V prvem polčasu so imeli nekoliko več priložnosti domačini, toda vse poskuse je uspešno odbil vratar Jure Ribič. V 74. minuti so varovanci Oskarja Drobneta šokirali domači tabor, ko je v polno zadel Matic Marcius. Črno-beli so izpeljali hiter protinapad, Charles Alves Moreira je poslal podajo v prostor za hitrega Marciusa, ta pa je atraktivno z lobom premagal domačega vratarja.

Prednost so Slatinčani uspešno zadržali vse do konca in tako Sežancem zadali sploh prvi poraz v spomladanskem delu. Nogometaši iz mesta termalnih vrelcev so se z zmago uvrstili v četrtfinale pokalnega tekmovanja, kjer so tudi Maribor, Olimpija, Celje, Aluminij, Koper, Primorje in Bistrica. Tekmec Rogaške bo znan v torek, jih pa že v soboto čaka ligaško gostovanje v Lendavi pri Nafti.

Vrhunci tekme med Sežano in Rogaško: