Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Alojz Stoklas in Milena Senica Verbič prejela bronasti znak civilne zaščite


Štab Civilne zaščite Zahodnoštajerske regije v sodelovanju z Upravo RS za zaščito in reševanje Izpostavo Celje in Občino Vojnik je v petek v telovadnici Osnovne šole Vojnik organiziral osrednjo regijsko slovesnost s podelitvijo priznanj in nagrad Civilne zaščite za leto 2023.

Ob tej priložnosti so torej podelili priznanja in nagrade Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite ter drugim posameznikom, skupinam, občinam, gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam.

Bronasti znak Civilne zaščite sta prejela Alojz Stoklas, poveljnik občinskega štaba civilne zaščite in aktiven prostovoljni gasilec PGD Šmarje pri Jelšah in Milena Senica Verbič, članica štaba civilne zaščite Občine Šentjur in predstojnica Otroške kirurgije v UKC Maribor. Plaketo Civilne zaščite so za 130 let delovanja prejeli pri PGD Planina pri Sevnici.

Nagrade so znak zahvale za zasluge in prispevek pri krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč.

Simon Valant