Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčanka v pomemben odbor Olimpijskega komiteja Slovenije


Direktorica Slovenske turistične organizacije, mag. Maja Pak, je bila imenovana v Odbor za gospodarstvo in finance Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. Slatinčanka bo tako delovala v odboru, ki je pristojen za pripravo programskih izhodišč in strateških usmeritev na področjih, povezanih s športom.

Področje športa je bil z nedavnimi spremembami v vladi premeščen pod okrilje gospodarskega ministrstva, kar se je pred leti zgodilo tudi s turizmom.

Šport je politika prepoznala kot po pomemben generator družbene in poslovne odličnosti Slovenije. Športni turizem je eden najhitreje rastočih sektorjev svetovne potovalne industrije. Zaradi ohranjene narave, ugodne klime, vzpostavljene infrastrtukture in ustreznega znanja ima zato po njihovem izjemen potencial za rast.

Slovenska turistična organizacija je tradicionalni izvajalec podpore pri pripravi velikih športnih dogodkov v Sloveniji, kakor tudi z ustvarjanjem vsebin z vrhunskimi športniki, ki so obenem tudi ambasadorji Slovenije.

B.R.; vir slike: STO