Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tokratni Anin večer obiskala tudi pisateljica Vidka Kuselj


Pred kratkim se je pod organizacijo Kulturnega društva Prevorje odvil že 5. Anin večer, ki je bil tokrat zelo dobro obiskan.

Kulturno društvo Prevorje je priredilo že 5. Anin večer, vsakič z drugo tematiko. Na tokratnem dogodku je gospa Vidka Kuselj zelo čutno predstavila svojo knjigo Zdaj sem tvoja Moja, v kateri je zapisana boleča izkušnja o neozdravljivi bolezni, ki je prizadela njenega moža. Marsikateri prisoten se je sam ob predstavitvi knjige “boril” s solzami in svojimi čustvi. Kuslejeva je s seboj pripeljala tudi pevce Rajhenburškega okteta, v katerem je pred boleznijo pel tudi njen mož. Ob pesmih so zazvenele zazvenele še citre izpod spretnih prstov Jasmine Levičar.

Vodja Aninega večera, Marija Frece Perc, je nastopajočim namenila pohvalne besede in se jim zahvalila, Vidki pa predala prav posebno darilo člana kulturnega društva Martina Magdalenca, ki ji je ob darilu zapisal še sporočilo: “Spodaj temna deska iz ameriškega oreha predstavlja težke, temne stvari v našem življenju, iz katerih se velikokrat kaj naučimo. Naj jih bo čim manj. Zgoraj pa vrtljiva, servirna svetla deska iz hruške, predstavlja zatekanje človeka v bolj svetlo prihodnost. Na svetlo desko se naj nalagajo dobre stvari in naj se vrtijo v pravi smeri.”

Po izročenih darilih in zahvalah je napočil čas za klepet z gosti ter druženje ob dobrotah vaščanov iz Košnice. Vsi zainteresirani so imeli možnost nakupa predstavljene knjige. Tokratni Anin večer je bil zelo lepo obiskan, med množico pa se je po besedah organizatorjev večkrat zaslišal stavek: “To bi mi bilo pa res žal, če bi zamudil/zamudila.”