Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti Kozjanskega in Obsotelja na mednarodnem tekmovanju dosegli več medalj


Prejšnjo nedeljo se je šestčlanska zasedba Karate kluba Kozjansko in Obsotelje udeležila 17. mednarodnega karate turnirja Nestl Žganka v Velenju. V odlični organizaciji karate kluba Tiger Velenje, je sodelovalo kar 503 tekmovalcev iz 8 držav.

Klub iz Kozjanskega so zastopali Izak Lipnik, Tilen Prah, Ana Bele, Lea Bele, Leon Sodin in Luka Bele. V katah je ognjeni krst na tako velikem tekmovanju doživel Izak iz Podčetrtka. Natopal je v katah najmlajši do 8 let 8-6.KYU, kjer se je zanesljivo prebil v finale in na koncu osvojil odlično 2. mesto. Tilen je nastopal v kategoriji mlajši kadeti in že kot zelo izkušeni tekmovalec iz Rogaške Slatine, po repasažu osvojil 3. mesto. Še zadnji kataš je bil Luka, ki je prestopil kategorijo višje k mladincem in osvojil 2. mesto.

Živahno je bilo tudi v športnih borbah. V kategoriji mlajše kadetinje -52 kg je Lea po repasažih bojih osvojila 3. mesto, prav tako je 3. mesto osvojil Leon v kategoriji mlajših kadetov -40 kg. Zadnji borec Luka, je nastopil v kategoriji mladinci -76 kg in se prebil v finale. Na koncu osvojil odlično 2. mesto. Natopila je tudi Ana, ki pa ni dosegla vidnejše uvrstitve.