Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Lesičnem namestili prikazovalnik hitrosti


Občina Kozje je sodelovala na javnem pozivu Skupaj za večjo varnost, namestitev prikazovalnikov hitrosti ˝Vi vozite˝, ki ga je razpisala Javna agencija RS za varnost prometa, in s tem ponovno postala najemnica prikazovalnika hitrosti do 30. 6. 2023.

Občina Kozje je prikazovalnik hitrosti ˝Vi vozite˝ namestila v naselju Lesično in meri hitrost voznikov iz smeri Dobležič proti Osnovni šoli Lesično, ob državni cesti z oznako R3 683, odsek 1169 Lesično–Golobinjek. Prikazovalnik hitrosti je postavljen na območju omejitve hitrosti 50 km/h in v neposredni bližine osnovne šole. Namen postavitve prikazovalnika hitrosti ˝Vi vozite˝ je, da se opozori voznike na njihovo hitrost vožnje in se s tem omogoči večja varnost vseh udeležencev v prometu.

Občina Kozje se zahvaljuje Javni agenciji RS za varnost prometa, da nam je omogočila najem prikazovalnika hitrosti ˝Vi vozite˝ in nam s tem zagotovila, da z njeno pomočjo skupaj zagotovimo večjo varnost vseh udeležencev v prometu na kritičnem odseku naselja Lesično.

*naročnik objave: Občina Kozje