Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 23. 1. 2023


S Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so posredovali poročilo o dogajanju v preteklem tednu.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC

Dne 17. 1. 2023 so policisti v Mestinju obravnavali tatvino registrskih tablic iz osebnega vozila, ki je bilo parkirano na asfaltiranem parkirišču. O zadevi bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo.

NAPADEL GA JE PES

18. 1. 2023 so bili policisti obveščeni, da je v kraju Sela izpuščen pes napadel občana. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA PLINSKIH JEKLENK

V času med 16. in 19. 1. 2023 je neznani storilec vlomil v kovinski zaboj trgovine v naselju Šmarje pri Jelšah. Iz zaboja je odtujil 18 polnih jeklenk plina, 15 praznih jeklenk plina, dva gasilna aparata volumna 5 kg ter obešanko. Po izvršeni tatvini je namestil svojo drugo obešanko ter kraj zapustil. Z dejanjem je trgovino oškodoval za dobrih 1000 EUR.

DELOVNA NEZGODA

20. 1. 2023 so policisti v kraju Jazbine obravnavali delovno nezgodo do katere je prišlo, ko je delavcu med valja zagrabilo delovno rokavico. Delavec je pri tem zadobil hudo telesno poškodbo in je zdravniško pomoč iskal v Splošni bolnišnici Celje.

POŽARA NA STANOVANJSKIH HIŠAH

Istega dne so policisti v večernem času v naselju Šmarje pri Jelšah opravili ogled kraja požara na stanovanjski hiši do katerega je prišlo, ko je občanka odložila pepel na vrtno garnituro, ki je zagorela. Ogenj se je nato razširil na fasado stanovanjske hiše. Ogenj so pogasili gasilci PGD Šmarje. Na objektu je nastalo za pribl. 4000 EUR materialne škode.

Dne 22. 1. 2023 so bili policisti obveščeni o požaru ostrešja stanovanjske hiše v kraju Gubno. Z ogledom kraja požara je bilo ugotovljeno, da je zgorelo približno 50 kvadrov ostrešja. Pri tem je nastalo za okoli 10.000 EUR materialne škode. Požar so pogasili gasilci PGD Lesično in Kozje. Tuja krivda je bila z ogledom kraja požara izključena. O dogodku bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo.