Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 2. 1. 2023 (več vlomov v vozila, prometni nesreči…)


VLOM V VOZILA

Dne 26. decembra so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o več vlomih v parkirana tovorna vozila na območju Mestinja. Policisti so z ogledom ugotovili, da je neznanec v zadnjih dveh dneh s prirejenim orodjem zlomil ključavnice vrat na več tovornih vozilih in lastnika oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policisti za storilcem še poizvedujejo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Dne 28. decembra je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prepiru med znancema v Grobelcah. Policisti so po zbranih obvestilih ugotovili, da sta se znanca med seboj prepirala in prerivala. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA V KOZJEM

Dne 28. decembra je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Kozjem. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika močno vinjenega voznika avtomobila, ki je trčil v parkiran avtomobil. Povzročitelju je bilo na kraju nadaljnja vožnja prepovedana, odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog zaradi kršitev cestno prometnih predpisov.

PROMETNA NEZGODA V VONARJU

Na prvi januar je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Vonarju. Policisti so na kraju ugotovili da je do prometne nezgode prišlo zaradi vožnje po levi voznice avtomobila, ki je trčila v nasproti vozeč avto. Na vozilih je nastala materialna škoda, povzročiteljici pa je bil na kraju izdan plačilni nalog. O tem preberite tudi tukaj.