Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovčani po presenetljivem porazu nazaj na zmagovita pota


Igralci Dobovca so se v zadnjih dneh dvakrat pomerili z zadnjimi Sevničani. Najprej so precej presenetljivo klonili v Sevnici, včeraj pa so v domači dvorani poravnali račune z nasprotnikom in visoko slavili.

Dobovec : Sevnica 12:1 (6:1)
Matošević, Mordej 3, Pasariček 2, Duščak, Čeh, Cesarec, Čujec, Debeljak, Gorinšek; Homšek

Vedran Matošević je z individualno akcijo že v 2. minuti popeljal svojo ekipo do vodstva. Le minuto za tem je Rok Mordej izkoristil uigrano akcijo iz kota in povišal vodstvo. V 7. minuti si je Patrik Pasariček z lepim preigravanjem priigral prostor za strel, ki ga je uspešno izvedel. Minuto kasneje je odbitek gostujočega vratarja po strelu soigralca v mrežo pospravil Klemen Duščak.

Gostje so nato dosegli častni zadetek, ko je iz neposredne bližine zadel David Homšek. Takoj za tem je kapetan Mordej dosegel nov zadetek, ko se je žoga do njega, po pravem projektilu Kristijana Čujeca, odbila od prečke. V zadnji minuti prvega polčasa je po lepo odigranem protinapadu znova zadel Pasariček. V 5. minuti drugega dela srečanja je veliko napako gostov izkoristil Mordej in povišal na 7:1.

Minuto za tem je vratarja rutinirano premagal še Žiga Čeh. Za najlepši zadetek na tekmi je z izjemnim zaključkom poskrbel Niko Cesarec. V 29. minuti so si Sevničani privoščili novo neverjetno napako, kar je izkoristil Čujec. 2 minuti pred iztekom srečanja je akcijo po levi strani uspešno zaključil Timotej Debeljak. V zadnji minuti pa je za izjemno podajo poskrbel Dino Pasariček, v zadetek pa jo je pretvoril Blaž Gorinšek in poskrbel za končnih 12:1.

Dobovčani so se tako z visoko zmago oddolžil Sevnici za prvi poraz v aktualnem prvenstvu. V Sevnici so namreč klonili z rezultatom 4:2. Z novo zmago ostajajo na prvem mestu, s tremi točkami naskoka pred Vrhniko. V naslednjem krogu, ki bo 24. januarja, bodo gostovali v Zagorju ob Savi, kjer jim bo nasproti stala ekipa Mlinše.

Simon Valant, foto: Futsal klub Dobovec/Facebook