Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bo nova Mlečna kraljica s Kozjanskega?

Mlekarna Celeia išče Mlečno kraljico Zelene doline Slovenije 2023. Že 16. leto zapored so objavili razpis, na katerega vabijo dekleta, ki se zavedajo pomena kakovosti slovenske hrane in utripa slovenskega podeželja. Bodoči ambasadorki slovenskega mleka in vrhunskih mlečnih izdelkov Zelene doline bodo omogočili enoletno atraktivno ambasadorstvo, ki bo izbrani kandidatki zagotovo prineslo izjemne izkušnje.

Rok za prijavo na razpis, o katerem si lahko več preberete na spletni strani zelenedoline.si, je odprt do 2. februarja.

Mlekarna Celeia je največja mlekarna v slovenski lasti in prav zato še posebej širijo zavedanje o vlogi in pomenu doma pridelane hrane, znanega porekla in odlične kakovosti. Prav vsi njihovi izdelki so namreč brez gensko spremenjenih organizmov, iz izključno slovenskega mleka, mnogi pa nosijo tudi certifikat Izbrana kakovost Slovenija. Ena od ključnih nalog Mlečne kraljice je prav širjenje zavedanja o izjemni kakovosti in tradiciji domače hrane, ki do polic ne potrebuje stotine ali tisoče kilometrov: »Že 16. leto zapored namenjamo posebno pozornost promociji slovenskega podeželja, tradiciji priprave mlečnih izdelkov in pomenu celovite prehrane, ki je ključna za zdravo življenje posameznika,« izpostavljajo v Mlekarni Celeia in dodajajo, da ponovno računajo na veliko zanimanje deklet iz vse Slovenije.

Dekleta, ki bi želela postati Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije 2023, morajo izpolnjevati kar nekaj pogojev: »Iščemo dekle, ki je staro med 18 in 28 let. Takšno, ki bo zgodbe o kakovosti domače hrane in utripu slovenskega podeželja ponesla med številne generacije ter postala ambasadorka slovenskega mleka in vrhunskih mlečnih izdelkov Zelene doline«. Naziv prinaša številne, nove priložnosti, poznanstva in nepozabne spomine, ob tem pa: »Enoletno poslanstvo promocije mlečnih izdelkov in zdravega načina življenja, enoletno uporabo vozila znamke peugeot, plačano delo ambasadorke mleka in mlečnih izdelkov Zelene doline Slovenije, po meri izdelano obleko priznane slovenske modne oblikovalke Maje Štamol in košarico najljubših mlečnih dobrot,« še dodajajo v Mlekarni Celeia, kjer prijave na razpis sprejemajo do 2. februarja 2023 na e-naslov [email protected] ali naslov: Mlekarna Celeia, d.o.o., Arja vas 92, 3301 Petrovče, s pripisom »za Mlečno kraljico«.

Njihov razpis je sicer vsako leto deležen več deset prijav deklet iz cele Slovenije in aktualna nosilka lente Aleksandra Matan je bila srečnica, ki bo krono kmalu predala svoji naslednici: »»Na izbor sem se prijavila, ker imam veliko želja, v življenju želim marsikaj poskusiti in ker obožujem izdelke Mlekarne Celeia. Naziv pomeni nov korak na moji življenjski poti in tudi to, da če si nekaj močno želiš, lahko tudi to z nekaj truda uresničiš in dosežeš,« je povedala ob skorajšnjem zaključku svojega poslanstva Mlečne kraljice.

Preberite tudi: Lenta mlečne kraljice na Ponikvo