Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V prazničnem Rogatcu obiskovalcem ne more biti dolgčas


Decembrski dnevi so nas že dodobra popeljali v praznično vzdušje in nič drugače ni v Občini Rogatec. V soboto ob 16. uri so otvorili praznično dogajanje, ki se bo odvijalo vsak konec tedna do božiča.

Praznično otvoritev so izvedli z božično konjenico, od prazničnega vzdušja in druženja, pa zbranih krajanov ni odvrnilo niti deževno vreme, ki se je cel vikend zadrževalo na Kozjanskem.

Na dogodku so prisotne zabavali mladi nadarjeni glasbeniki iz Glasbene šole Rogaška Slatina, ki so z božičnimi pesmimi otoplili marsikatero srce. Trg Rogatec so zapolnile tudi praznične stojnice, kjer ni manjkalo medenih izdelkov, kuhanega vina in čaja, ročnih izdelkov in še mnogo več.

Prikrajšani niso bili niti najmlajši obiskovalci, še več, zanje je bilo najbolj veselo, saj jih je v prostorih Kulturnega doma pričakal prvi dobri mož – Miklavž. Vsakemu je priskrbel darilno vrečico. Druženje so skozi celoten večer spremljale božične pesmi in sladkosti iz stojnice.

V petek  bo v Rogatcu ponovno veselo. Obiskovalce bodo zabavali ansambel, harmonikarji Simona Leskovška, Dolores Pušaver, Ljudske pevke KD  Anton Stefanciosa Rogatec, MePZ KD Anton Stefanciosa Rogatec. v spremstvu konjev KK Strmol pa napovedujejo prihod božička.

Če ne morete na obisk, si boste obsežno foto-video reportažo lahko ogledali na Kozjansko.info

N.O. (Foto: Rogaške novice, Jolanda Čonč)