Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarčani, pozor! V kraju imate tatove


Tatvina iz stanovanjske hiše, vlom v stanovanjsko hišo in poskus vloma v stanovanjsko hišo. To so trije naslovi policijskih poročil o aktivnosti tatov v občini Šmarje pri Jelšah. Niso se vsi končali brez oškodovanj domačinov.

Dan po Miklavževem, 7. decembra, je neznani storilec v času “šihta” v Novi vasi pri Šmarju pri Jelšah skušal vlomiti v novogradnjo. Pri tem je poškodoval okno in komarnik. V notranjost storilec ni vstopal. Policija bo ob izsleditvi storilca zoper njega podala kazensko ovadbo.

Več uspeha je neznani storilec imel dan kasneje v kraju Šmarje. V hišo je vstopil skozi pritlično okno, pregledal notranjost hiše ter iz notranjosti odtujil nakit. Policija za storilcem še poizveduje, po izsleditvi pa bo zoper njega podala kazensko ovadbo.

Tatvinska akcija se je nadaljevala isti dan, ko je tat med 18h in 19h zvečer vstopil v hišo v Šmarju pri Jelšah  skozi odklenjena balkonska vrata. Neznani storilec je pregledal prostore hiše ter v enem izmed prostorov našel gotovino, katero je iz stanovanjske hiše odtujil. Tudi za tem storilec policija še poizveduje, ter bo po izsleditvi zoper njega podala kazensko ovadbo.

Povsem drugih manir pa je občanka Šmarja pri Jelšah, ki je na sam praznik sv. Miklavža v bližini pošte na pločniku našla denar in nekaj dokumentacije. Poštena občanka je najdene stvari prinesla na PP Šmarje pri Jelšah. Najden denar in dokumentacija se nahaja na PP Šmarje pri Jelšah.

Bralcu Kozjansko.info, ki je denar izgubil, se bo spremljanje našega portala tokrat poplačalo.

R. Č.