Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 27. 12. 2022 (odtujena večja količina denarja, v nesreči poškodovan kolesar…)


PRIJETJE ILEGALNIH PRIBEŽNIKOV

19. 12. 2022 so policisti pri nadzoru državne meje v kraju Zg. Imeno prijeli več ilegalnih pribežnikov, ki so državljani Rusije. Po končanem prekrškovnem postopku so bili vsi tujci nameščeni v center za tujce.

V PROMETNI NESREČI SE POŠKODOVAL KOLESAR

19. 12. 2022 so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega vključevanja voznika osebnega vozila iz stranske ceste na glavno cesto. Prav tako pa je kolesar, ki je vozil po hodniku za pešce vozil v napačno smer. Obema udeležencema je bil izdan plačilni nalog. Kolesar se je v nesreči lažje telesno poškodoval.

ODTUJILI MU DENAR

20. 12. 2022 so bili s strani občana iz Pijovc obveščeni, da mu je neznani storilec iz prostorov stanovanjske hiše odtujil večjo količino denarja. V zvezi navedenega preiskava še poteka in bodo po končani preiskavi na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo oziroma poročilo.

ZGORELO VOZILO

21. 12. 2022 so bili obveščeni, da je v kraju Pijovci zgorel osebni avtomobil. V dogodku je nastala materialna škoda v višini okoli 1500 evrov.