Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi na Dobju župan z novoizvoljeni občinskimi svetniki pričel z delom


Prvo sejo občinskega sveta v novem mandatu so dočakali tudi v Občini Dobje. Na seji so mandate potrdili županu in občinskemu svetu, imenovana pa je bila tudi komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja.

V občinski svet so bili izvoljeni mag. Natalija Plemenitaš Fuchs, Mateja Rajh Jager in Simon Hebar iz liste mag. Natalije Plemenitaš Fuchs, mag. Božidar Žibret in Janez Leskovšek iz NSi ter Franci Leskovšek ml. in Branko Uduč iz SLS. Mandat je bil potrjen tudi županu Francu Leskovšku. Imenovana je bila še komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, v kateri so Natalija Plemenitaš Fuchs, Branko Uduč ter Janez Leskovšek. Podžupana zaenkrat še niso imenovali.

Župan občine Dobje je pri tem še dodal: “Pričakujem, da bomo lahko sodelovali dobro, saj je več kot polovica svetnikov že iz preteklega mandata. Moram reči, da smo v preteklem mandatu odlično sodelovali, kar se je pokazalo tudi v rezultatih in uspehih. Sem prepričan da bodo tudi novoizvoljeni svetniki konstruktivno sodelovali in za cilj imeli čim boljši razvoj občine.”

D. K.