Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na prednovoletnem srečanju starejših v Rogatcu so mlajši krajani zbranim risali nasmehe na obraz (foto)


Leto je spet naokoli in zopet je napočil čas za tradicionalno prednovoletno srečanje starejših občanov v Rogatcu. Za prazničen pevsko in plesno obarvan program so poskrbeli najmlajši krajani in učenci Osnovne šole Rogatec.

Na povabilo župana Občine Rogatec, Martina Mikoliča, da se udeležijo prednovoletnega srečanja, se je odzvalo okoli 100 starejših občanov. Dvorana Grajske pristave v Rogatcu je bila tako skoraj čisto zapolnjena, za pijačo in jedačo pa povabljencem ni bilo potrebno skrbeti, saj so mize ponujale veliko dobrot.

Tudi za avtobusni prevoz je bilo poskrbljeno na dogodek in domov, prevoznik pa je povabljene pričakal na lokaciji Trlično – Bele, Brezovec, Sv. Jurij in Florijanski most. Praznični program se je pričel ob deseti uri, za kvalitetno izvedene in prisrčne praznične nastope v pevski in plesni obliki so poskrbeli učenci Osnovne šole Rogatec, pa tudi najmlajši, iz enote vrtca. S tem so pričarali delček svojih radosti in srca starejšim, ter jim zaželeli srečno novo leto. Program sta povezovala Gaja in Amadej.

Šolski band je praznični program zaključil s pesmijo “Danes bo srečen dan”.

Iskrenih stiskov rok in tople besede ni šparal župan Občine Rogatec, Martin Mikolič in v voščilu med drugim dejal: »Prav je, da namenimo pozornost vam, ki ste skozi leta prispevali marsikaj v naš kraj. Danes bo prijeten dan, saj se nas je zbralo precej. Zadnji mesec leta naj bo prijeten, praznični dnevi pa lepo preživeti v družbi vaših najdražjih. V novo leto 2023 pa želim, da uspešno skupaj stopimo naprej, zdravo, dobrovoljno in optimistično.«

Župan vsem starejšim, ki so dogodek izpustili in ob tem ostali brez darilca ali tople besede tudi sporoča, naj občini namenijo klic, saj jih prav tam čaka praznična vrečka, za katero ne bo nihče prikrajšan.

Čaroben prazničen čas in vse dobro v novem letu 2023 jim želimo tudi mi!

Vabimo vas k ogledu fotogalerije.