Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na novoletnem bazarju v Podčetrtku zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad


Pretekli četrtek se je na osnovni šoli v Podčetrtku odvil poseben dogodek, ki je povezal dobrodelnost in druženje. Na dogodku je šola zbirala prostovoljne prispevke za šolski sklad.

Že na vhodu so obiskovalce pozdravile kulinarične stojnice, ki so vabile s prijetnim vonjem po sveže pečenih palačinkah, vroči čokoladi in sadnem čaju. Na poti do šolske telovadnice so mali in veliki fotografski navdušenci dobili priložnost za fotografiranje v posebej za ta dobrodelni dogodek narejenih prazničnih foto kotičkih. Do zadnjega kotička napolnjena šolska telovadnica je postala glasbeno prizorišče, kjer so poleg otroških pesmi in deklamacij zaživeli pestri plesni nastopi.

Razgiban program, kjer so se dokazali otroci vse od vrtčevskih skupin do devetošolcev, je potekal v sproščenem, domačem vzdušju. Gostoljubje vsem obiskovalcem so nato otroci, učitelji in vzgojiteljice izkazali tudi na bogato obloženi in praznično osvetljeni dobrodelni tržnici na šolskih hodnikih. Pridne otroške roke so v prejšnjih dneh ustvarile mnogo različnih dobrot in uporabnih izdelkov, ki so hitro našli svoj novi dom.

Pričujoči dogodek so s sodelovanjem in predanim delom za skupno dobro ustvarili otroci in zaposleni OŠ Podčetrtek, podružnične šole v Pristavi pri Mestinju ter vrtca v Podčetrtku in Pristavi pri Mestinju s podporo lokalnih zavodov in podjetij. Na OŠ Podčetrtek se zahvaljujejo vsem, ki so pomagali napolniti hodnike z dobrovoljnimi obrazi in pričarati praznično vzdušje, ki je odprlo vrata dobrodelnosti. Prav tako pa se zahvaljujejo staršem in obiskovalcem, ki so odprli srce ter poleg druženja za dober namen v šolski sklad prispevali 3945 €.

Oglejte si fotografije iz dogodka: