Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Leon Sodin zmagal na mednarodnem turnirju, Luka Bele na reprezentančnih pripravah


Na prvi vikend v veselem decembru je potekal v Trbovljah že 50. mednarodni karate turnir »TRBOVLJE OPEN 2022«. Na tej tekmi je nastopil tudi član karate kluba Kozjansko in Obsotelje-Leon Sodin. Na tej tekmi je bilo prisotnih kar 679 tekmovalcev iz 112 klubov, iz 10 držav. 

Prejšnji vikend, od 25. do 27. novembra, pa so v Kranjski Gori potekale reprezentančne priprave za kadete, mladiče, U21 in člane. Priprav se je udeležil tudi član Karate kluba Kozjansko in Obsotelje Luka Bele.

Leon je nastopal v kategoriji borbe ‘mlajši kadeti -40kg’. Boril se je izjemno modro, preudarno in taktično. Nanizal je štiri zmage, kar ga je pripeljalo na sam vrh omenjene kategorije, do zaslužene zmage. To je bila tako zanj, kot za klub ena zadnjih tekem v izjemno dolgi tekmovalni sezoni, v letu 2022. Izzivov za naprej ne manjka, treba je samo pridno in zavzeto trenirati. Čestitke za zmago.

Prav tako zelo uspešen član kluba, Luka Bele, pa je predhodni vikend v Kranjski Gori zelo uspešno opravil testiranje in štiri treninge. To so bile zadnje priprave širšega izbora za prihajajoče evropsko prvenstvo v iztekajočem se letu. Trenerji verjamejo, da se je Luka izkazal tudi ta vikend in bo s številom zbranih točk iz tekem preteklega leta in točkami, ki jih prinesejo uspehi na tekmovanjih, testiranja, priprave in ocene reprezentančnih trenerjev mladi karateist pristal v ožjem izboru. Ta zasedba bo meseca februarja barve slovenske zastave zastopala na evropskem prvenstvu na Cipru.