Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božičkova dnevna soba v Rogaški Slatini najmlajše v svojo lagodnost vabi vsak dan (foto)


Je že tako, da so bili najmlajši krajani Občine Rogaška Slatina pridni skozi vse leto. Božiček je namreč svojo dnevno sobo preselil v Anino galerijo, kjer bo najmlajše pričakal vsak dan, ob obisku pa zanje Božičkovi pomočniki pripravljajo bogat program.

V soboto so v Anini galeriji, v središču Rogaške Slatine otvorili Božičkovo dnevno sobo, ki je bila odlično sprejeta med najmlajšimi in njihovimi starši. Skupaj so pričarali nepozabno praznično vzdušje, ki je bilo na srečo šele prvo – Božiček se bo v Rogaški Slatini mudil kar do 23. decembra.

Božičkova dnevna soba je odprta vsak dan, med 10. in 23. decembrom, med tednom od 16. do 18. ure, ob koncih tedna pa poleg popoldneva tudi v dopoldanskem času, med 10. in 12. uro.

Prizorišče, katerega organizacija je v rokah Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina, pripravlja pester program, ki bo vsak dan drugačen.

Na dan otvoritve, v soboto, 10. decembra, so strokovne delavke vrtca Rogaška Slatina pripravile obiskovalcem predstavo, v nedeljo so otroci Božičku napisali pismo, v ponedeljek so krasili piškote,včeraj so s s pomočjo Zavoda Učenjak pripravlili jezikovno delavnico v angleškem jeziku, danes se bodo družili na praznični delavnici  …

Otroci so Božičku že napisali pismo.

Obiskovalci, predvsem najmlajši so nad prizoriščem navdušeni, saj na mizi ne manjka medenjakov, Božičku pa lahko posedejo na kolena vsak dan, mu zaupajo skrite želje in se z njim tudi fotografirajo.

V nedeljo smo Božičkovo dnevno sobo obiskali tudi mi, ko so najmlajši napisali ali narisali pismo Božičku, ter jo odvrgli v Božičkovo škatlo, najpogumnejši pa pravemu Božičku sedli v naročje. Obiskovalcev je bilo v pičlih dveh urah kar 70, zato jih Božiček v dnevni sobi v naslednjih dneh spet pričakuje veliko.

Prazničen projekt, kjer se prav vsak obiskovalec počuti kot doma, so poleg JZ za turizem in kulturo pomagali omogočiti tudi Občina Rogaška Slatina, Steklarna Rogaška, Zavod Učenjak, VORIO, ARHIVISION, Panles, Vrtni center Rogaška, PODOBA, Knjižnica Rogaška Slatina, Ljudska univerza Rogaška Slatina, Šolski center Rogaška Slatina, Društvo Gaja, Promark, Folklorno društvo Minerali, Plesni studio Dancero, Mladinski svet Rogaška Slatina, ZABAVOMANIJA, za fotografije pa poskrbi Blaž Lah.

Vabljeni, da se z vašimi najmlajšimi v Božičkovi dnevni sobi ustavite tudi vi! Celoten program najdete tukaj.

Vabimo vas k ogledu fotogalerije.

N.O.