Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

SDS Kozje predstavlja svoje kandidate za člane občinskega sveta

SDS Kozje predstavlja svoje kandidate za člane občinskega sveta. Zavzemali se bodo za čim večjo realizacijo programa OO SDS Kozje in razvoj občine Kozje.

Kandidati so:

1. Dejan Bah: kandidira v 1. volilni enoti (KS Lesično in Zagorje), pod številko 4.

Med drugim se bo zavzemal za dokončno sanacijo na državni cesti R3-683, odsek Lesično-Dobležiče. Za postavitev avtobusnih postaj (Dobležiče, Zagorje, Bistrica, …), ter dal prednost asfaltiranju občinskih oz. krajevnih cest, ki še niso. S tem bi se posledično zmanjšalo vzdrževanje teh cest (Polana-Vrhe, …)

2. Patricija Kovačič: kandidira v 2. volilni enoti (KS Kozje), pod številko 3.

Med drugim se bi zavzemala za zagonske spodbude mladim, ki se odpravljajo na samostojno pojedniško pot. Za iskanje poslovnih partnejev, ki bi prišli v obrtno cono ter povezovanje z razvojnimi agencijami. Zavzemala bi se tudi za razvoj turizma v občini.

3. Boštjan Prešiček: kandidira v 2. volilni enoti (KS Kozje), pod številko 2.

Zavzemal se bo za napredek občine Kozje kot je to tudi počel pretekla 4 leta kot predsednik odbora za gospodarstvo.

4. Miloš Čepin: kandidira v 2. volilni enoti (KS Kozje), pod številko 7.

Zavzemal se bo, da bi v občino pripeljal investitorje za gospodarski zagon, turizem in delovna mesta. S tem bi želel poskrbeti, da bodo mlade družine ostale v našem kraju.

5. Karel Koželj: kandidira v 3. volilni enoti (KS Buče, KS Podsreda in KS Osredek), pod številko 1.

Zavzemal se bo za razvoj obrti, podjetništva in kmetijstva. Za obstanek in pomoč malih kmetij ter za pomoč pri delovanju v različnih društvih.

Svoje kandidate so predstavili v preteklem tednu. Takole je njihovo srečanje strnil Vančo Tegov: “Po celoletnem delu so se sestali in naredili vpogled v storjeno do sedaj, kje so dovolj, kje premalo in kje ravno prav storili v preteklem obdobju. Opazna je bila povečana aktivnost OO SDS Kozje na področju pomlajevanja stranke preko pridobivanja novih članic in članov iz vseh delov občine Kozje. Optimistično gledajo naprej, kar je opazno v svežini njihovih razmišljanj. Zagotovo gredo v pravo smer.

V nadaljevanju je sledila predstavitev kandidatk in kandidatov. Tudi v delu, kjer so kandidatke in kandidati za svete krajevnih skupnosti, so poskrbeli za kandidatke in kandidate s težo, ki imajo realne možnosti za preboj. Pri kandidaturah in kandidatih je opazno, da so komplementarni pri kompetencah in da niso vsi za vse, ampak za področja, kjer bodo največ kvalitetno prispevali. So naravnani sodelovalno, združevalno in za vse Kozjane. To je v svojem nagovoru Milenca Krajnc, županja Kozjega, kot gostja posebej rada omenila, da vidi pravzaprav v tem, kaj so bodoči svetniki in svetnice predstavili, nadaljevanje in delo na tistih področjih, ki jih sama zagovarja.

Kozjani in Kozjanke bi radi iz svojega kraja in občine naredili središče ustvarjanja in razcveta ob izkoriščanju človeških, naravnih in gospodarskih virov. Ja, tudi to, da bosta kraj in občina vabljiva in zanimiva za ljudi, podjetnike in investicije od drugod ter da se povečuje priliv in prirast prebivalcev po naravni poti in s priseljevanjem od drugod. Danosti so, le izkoristiti jih je treba.”

Utrinki iz dogodka so zbrani v spodnji fotogaleriji (foto: Vančo Tegov):
Program stranke:

 

Kandidati za KS:

 

Za več informacij kliknite na njihovo Facebook stran.

 

 

Naročnik: SDS Kozje