Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelna akcija Božiček za en dan tudi v Rogaški Slatini


Z decembrom se bliža tudi čas obdarovanja, ki je verjetno mnogim samoumeven. Ampak ne smemo pozabiti, da si ne more vsaka družina privoščiti daril. Mladinska društva v Rogaški so se zato odločila sodelovati pri dobrodelnem projektu Božiček za en dan, ki omogoča tudi posameznikom iz socialno ogroženih družin, predvsem mladostnikom in starejšim ljudem, da začutijo božično vzdušje.

Mladinski svet Občine Rogaška Slatina že drugo leto zapored izvaja projekt Božiček za en dan. Projekt Božiček za en dan je popolnoma neprofiten in izpeljan v celoti s strani prostovoljcev. Če bi želeli tudi vi nekomu polepšati božične mesece, se na tej spletni strani lahko prijavite kot Božiček, nato pa izberete koga boste obdarili. Obdarite lahko socialno ogrožene mlade nadobudneže in/ali starostnike.

Po potrditvi izbora lahko škatlo za čevlje napolnite s stvarmi iz seznama, nato pa jo odnesete na zbirno mesto, ki je v pisarnah MSORS v Kulturnem centru Rogaška Slatina, vhod Ljudska univerza. Zbiranje daril poteka po naslednjem razporedu:

  • sreda, 16. november, 9:00-11:00
  • ponedeljek, 21. november, 14:00-16:00
  • torek, 22. november, 12:00-14:00

Zbirno mesto bo označeno s sledečo oznako:

foto: FB / Božiček za en dan