Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Voznik avtomobila zbil otroka na kolesu, trčila dva skuterja


Iz Policijske postaje Šmarje pri Jelšah obveščajo, da sta se na zadnjo nedeljo v oktobru zgodili dve prometni nesreči. V eni je voznik avta zbil otroka na kolesu, v drugi pa sta trčila dva skuterja.

V popoldanskem času so v Podsredi v občini Kozje obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi prehitevanja na premajhni bočni razdalji voznika osebnega vozila do kolesarja. Zaradi tega je voznik vozila z ogledalom trčil v kolo, ki ga je vozil otrok, ta pa je padel po vozišču. Na kraj so prišli tudi reševalci, ki so otroka odpeljali na nadaljnji pregled v Splošno bolnišnico Brežice, kjer je bilo ugotovljeno da se je otrok v nesreči lažje telesno poškodoval. Iz policijske postaje so še sporočili, da je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Istega dne v večernem času so v naselju Mestinje obravnavali še prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika skuterja z največjo dovoljeno hitrostjo do 25 km/h. Slednji je trčil v zadnji del drugega skuterja, zaradi trčenja pa sta oba udeleženca padla po vozišču in se pri tem lažje telesno poškodovala.