Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Še tretji kandidat za župana Rogaške Slatine. Županski stolček si želi tudi tudi Albin Šrimpf


Za županski stolček v Rogaški Slatini je kandidaturo napovedal še tretji kandidat. Aktualnemu županu mag. Branku Kidriču in Robertu Reichu, je v tekmo za županski stolček stopil še Albin Šrimpf.

Šrmpft nastopa kot kandidat nestrankarske liste Civilna iniciativa – Gibanje za Rogaško Slatino. Ta je danes s podpisi volivcev vložila kandidature za člane občinskega sveta in župana občine Rogaška Slatina.

Albin Šrimpf je Slatinčan, ki se zadnjih 18 let ukvarja z ekološkim kmetijstvom. Kot je med drugim zapisal v najavi kandidature, se je za to potezo odločil, ker Rogaška potrebuje župana, ki združuje, povezuje, prisluhne, ki išče konsenz je odprt za dialog ima občutek za sodelovanje.

“Župan mora pri svojem delu iti »z glavo naprej ne pa navzgor«, ravno tako se mora »včasih zaustaviti, prisluhniti«, ne pa vztrajati za vsako ceno. V zadnjih letih sem spoznal in se poučil, kako mora delovati občinsko vodstvo, del tega sem izrazil v javnih medijih na družabnih omrežjih, ko sem z argumenti opozarjal na nedoslednosti, pomanjkljivosti. Sem član in soustanovitelj CI-Gibanje za Rogaško Slatino,” sporoča županski kandidat Šrimpf.