Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtku nova nagrada za kampanjo ‘Daleč stran. Kjer smo vsi doma!’


Visit Podčetrtek (Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje GIZ) je za kampanjo ‘Daleč stran. Kjer smo vsi doma!’ prejel že drugo nagrado. Po priznanju, ki so ga za kampanjo prejeli na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI DAN, so včeraj v Ljubljani prejeli še mednarodno nagrado BIG SEE v kategoriji kreativna destinacija.

V Cankarjevem domu v Ljubljani so včeraj podelili letošnje BIG SEE Awards, ki jih organizacija BIG SEE podeljuje na področijh arhitekture, interierja, produktnega in modnega oblikovanja ter inovativnega lesarstva in kreativnega turizma. Eno izmed prestižnih nagrad je prejela tudi destinacija Podčetrtek, in sicer v kategoriji kreativna destinacija za kampanjo ‘Daleč stran. Kjer smo vsi doma!’. Na prireditvi je nagrado za Podčetrtek prevzel Boštjan Misja, direktor Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje GIZ.

Nagrade BIG SEE Awards se podeljujejo v šestih kategorijah in so namenjene promociji poslovne in kreativne odličnosti jugovzhodne Evrope. V BIG SEE je vključenih kar 21 držav tega dela Evrope. To so Albanija, Avstrija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Češka, Črna gora, Grčija, Hrvaška, Italija, Kosovo, Madžarska, Makedonija, Moldavija, Romunija, Slovaška, Slovenija, Srbija in Turčija. Nagrade so tako tudi pokazatelj poslovne ustvarjalnosti v regiji. BIG SEE Awards v Sloveniji deluje pod okriljem Zavoda BIG.