Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Knjižnica Rogaška Slatina vabi, da ustvarite zgodbo, ilustracijo ali strip


Mesec november je mesec, ko praznujejo slovenske knjižnice. 20. novembra namreč obeležujemo Dan slovenskih splošnih knjižnic. Praznik bo obeležila tudi Knjižnica Rogaška Slatina, in to ne samo z enim dnevom praznovanja, temveč kar z enotedenskim programom pestrega knjižničnega praznovanja.

Podrobnosti programa enotedenskega praznovanja zaenkrat ostajajo skrivnost, so pa v slatinski knjižnici eno izmed njih že razkrili. Gre za literarni natečaj, ki ga ‘razpisuje’ Knjižnica Rogaška Slatina, najboljša prispela dela pa bodo razglašena ob koncu praznovanja.

Literarni natečaj poteka v treh kategorijah. Ustvarite lahko ZGODBO, ILUSTRACIJO ali STRIP. Izhodišče za ustvarjanje v vseh kategorijah je misel TU SEM DOMA, torej se priporoča, da je delo vsebinsko vezano na domače kraje.

Ustvarjeno zgodbo, ilustracijo ali strip nato do 14. novembra 2022 oddate v Knjižnici Rogaška Slatina, pripnite v komentar na facebook strani Knjižnice Rogaška Slatina ali na njihov facebook pošljite zasebno sporočilo, lahko pa ustvarjeno delo posredujte tudi na elektronski naslov [email protected].

Nagrajence (vsakega v svoji kategoriji) bodo razglasili v nedeljo 20. novembra, na Dan slovenskih splošnih knjižnic.